Soproni SZC Porpáczy Aladár Technikum és Kollégium

Képzések

Hírlista » Ballagás 2021 - Búcsúzunk a 12.T osztálytól

Ballagás 2021 - Búcsúzunk a 12.T osztálytól2021. 05. 1. | Írta: Főző László

Az osztály ballagási idézetével búcsúzunk tanítványainktól és kívánunk sikeres érettségit, boldog életet.


„Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben,embernek lenni mindig, minden körülményben.”


/Arany János/


Fogadjátok szeretettel a 11. évfolyam tanulóinak búcsúztató gondolatait:


Kedves Érettségizők!


Az elmúlt jó pár hónap mindannyiunk életét megnehezítette, sok lemondással és különböző megpróbáltatásokkal járt. Iskolánk idei ballagóit különösképpen dicséret illeti emiatt. A felnőttektől mindig azt hallottuk, hogy ezek életünk legszebb évei, illetve, hogy becsüljük meg és élvezzük ki őket, elvégre az érettségi után kinek a munka világa, kinek a felsőoktatás által megkövetelt szorgalmas tanulás jut osztályrészül. Azonban ti ebből a négy szép évből kettőt feláldoztatok, hogy másokat védhessetek meg, hogy egymást biztonságban tudjuk, arról nem is beszélve, hogy mekkora nehézség volt az otthon falai közül az érettségire felkészülni.


Egy tanár szavaival élve: „Úgy gondolom, hogy iskolánk és a szűkebb környezetünk hétköznapi hősei azok a diákok, akik a lehetőségeikhez képest – közel egy éve – szüntelenül helyt állnak.” Nos, ebben mindannyian egyet tudunk érteni, ugyanis iskolánk hőseiként nem kis példával szolgáltatok nekünk, utánatok következőknek, ha szerencsénk van, akkor mi már a következő tanévtől nem kell, hogy kövessünk titeket az online órák általi nehézkes felkészülésbe.


A tizenegyedik évfolyam nevében minden elismerésünk a tiétek, szurkolunk nektek május első hetében, mikor életetek eddigi legnagyobb megpróbáltatásával néztek szembe. Igaz, jelenleg személyesen nem tudjuk elmondani nektek, hogy mennyire büszkék vagyunk és felnézünk rátok, de reméljük, hogy ez a kis üzenet megtalál titeket így az utolsó hetekben. Legyen ez a kis jókívánság a kabalátok az érettségin.


Üdvözlettel:
A 11. évfolyam

A búcsúzó diákok képes összeállítása:
Fenntartók

Partnerek

Elérhetőségek

Soproni SZC Porpáczy Aladár Technikum és Kollégium

  • Cím: 9431 Fertőd Madách sétány 2/D
  • Tel./Fax: 99/537-162
  • E-mail:  
  • Hol talál meg:

hol talál meg bennünket Feki Webstudio @ 2005-2021 - honlap, weblap, keresőoptimalizálás